Тетяна

38

Я самотня мати двох дітей, ВПО Миколаївської області з березня 2022. Маю онкологію матки. Нещодавно загинув мій колишній чоловік військовий. Він не сплачував аліменти, а у виплатах після його смерті відмовляють.

Хочу допомогти

Я самотня мати двох дітей, 8 та 12 років. Ми виїхали з Вознесенська Миколаївської області у березні 2022 року і зараз живемо у Вишгороді (Київська область)


У лютому 2024 року загинув мій колишній чоловік, батько дітей, який був військовим. Ми були розлучені з 2021 року, і він не сплачував аліменти. У сповіщенні про його смерть зазначено, що він загинув від "отруєння невідомою речовиною". Військкомат відмовляє у виплатах, оскільки йде розслідування.


У мене онкологія - рак матки, і я на лікуванні, тому не можу повноцінно працювати, шукаю підробітки. Найбільше потребую грошей на продовження лікування та зібрати дітей до школи. Буду вдячна за будь-яку підтримку.

Tetyana

38

I am a single mother of two, an IDP in Mykolaiv region since March 2022. I have uterine cancer. My ex-husband, a military man, recently died. He did not pay alimony, and they refuse to pay me after his death.

I want to help

I am a single mother of two children, aged 8 and 12. We left Voznesensk, Mykolaiv region, in March 2022 and now live in Vyshhorod (Kyiv region)In February 2024.



My ex-husband, the children's father, who was a military officer, died. We have been divorced since 2021, and he did not pay alimony. The notification of his death states that he died of “poisoning by an unknown substance.” The military enlistment office refuses to pay because an investigation is underway.



I have oncology - uterine cancer, and I am undergoing treatment, so I cannot work fully, I am looking for part-time jobs. Most of all, I need money to continue my treatment and to send my children to school. I would be grateful for any support.