Романія

32 роки

Я мати чотирьох діток, виховують їх сама. Чоловік лишив на 7 місяці вагітності. Будемо вдячні за продуктові набори і підгузники.

Хочу допомогти

Я мати чотирьох діток, виховують їх сама. Хлопчикам 11 років, 4 роки і 8 місяців, дівчинці 8 років.

З першим чоловіком розійшлася, коли в нас було вже двоє діток. Пішла від нього до своєї мами. Пізніше почала жити з другим чоловіком, в нас народилася одна дитина.

Коли я була вагітною, то ми дізналися, що дитина матиме ваду серця. Чоловік мене лишив на 7 місяці. Його сім'я теж відмовилася нам допомогти.

Найменший синочок народився хворий. Ми їздили у Київ на операцію, лежали у реанімації, потім у лікарні. Зараз він під наглядом лікарів.

Моя мама мені теж не допомагає, вона алкозалежна і переїхала до нового партнера в інше місто. Ми з дітками проживаємо на орендовані квартирі. Свого житла у нас немає. Мали старий будинок, успадкований від діда, але він згорів внаслідок замикання старої проводки.

Живемо на дитячі кошти, які виплачує держава. Взимку фактично все я віддавала на оренду і квартплату, виходило під 7 тисяч гривень. Також молодший син має алергію на цукор, тому купуємо йому спеціальні каші Milupa.

Нам бракує коштів на харчі. Діти їдять усе: макарони і перлову кашу, зовсім неперебірливі. Проте грошей у нас дійсно не вистачає на їжу. Будемо вдячні за продуктові набори і підгузники.