Оксана

47

Я живу у Київській області з 10-річним сином, ми орендуємо житло. Мій чоловік пішов на війну, отримав поранення. На його лікування ми витратили всі кошти, які збирали на власний дім. У січні 2023 року він загинув. Компенсації ще немає. Живемо ми бідно.

Хочу допомогти

Я з сином 10 років живемо у селі в Київській області. Мій чоловік пішов на війну у березні 2022 року і потрапив у 72 бригаду. Він воював у багатьох гарячих точках, бувпід Бахмутом. Він був сильно поранений і не один місяць провів у госпіталях. Ми мріяли купити у селі власний дім. Але всі відкладені кошти ми витратили на його лікування та реабілітацію і таки поставили його на ноги.

 

26 січня 2023 року він загинув у Соледарі Донецької області. Йому було 37 років. Я не отримала ніякої компенсації за загибель чоловіка. Я працюю у пекарні. Оренда житла коштує пів моєї зарплатні. На жаль, дім ми так і не встигли купити. У мене є старі хворі батьки. Вони вже не в змозі мені допомогти. Я буду вдячна, якщо добрі люди підтримають нас.

Oksana

47

I live in the Kyiv region with my 10-year-old son, we rent an apartment. My husband went to war, was wounded. On his treatment, we spent all the funds we collected for our own home. He died in January 2023. No compensation yet. We live poorly.

I want to help

My son and I have been living in a village in the Kyiv region for 10 years. My husband went towar in March 2022 and got into the 72-nd brigade. He fought in many hot spots, was under Bakhmut. He was badly injured and spent more than one month inhospitals. We dreamed of buying our own house in the village. But we spent allthe saved funds on his treatment and rehabilitation and still got him back on his feet.

 

On January 26, 2023, he died in Soledar, Donetsk region. He was 37 years old. I did not receive any compensation for the death of my husband. I work in a bakery.Renting a house costs half my salary. Unfortunately, we did not have time tobuy the house. I have old sick parents. They are no longer able to help me. I will be grateful if good people support us.